Jongeren naar Albanië

WhatsApp_Image_2021-07-13_at_11.44.22.jpegZondag 11 juli zijn de toppers van Stichting AHA voor de laatste keer bijeengekomen, voordat zij vertrekken naar Albanië. De leiding heeft van dit moment gebruik gemaakt om over de reis te vertellen en de laatste updates betreft corona te bespreken. Daarnaast hebben de ouders en leiding de gelegenheid gehad om elkaar beter te leren kennen onder genot van een borrel.
Het is lang spannend en onduidelijk geweest of de werkvakantie door kon gaan. Gelukkig lijkt de situatie dit jaar gunstig genoeg en vertrekt de groep van 15 jongeren en 4 leiding aankomende vrijdag naar Eindhoven Airport.

WhatsApp_Image_2021-07-06_at_21.00.26_1.jpegDit jaar gaan de jongeren aan de slag bij een middelbare school. Op deze plek is de plaatselijke aannemer al hard aan het werk geweest om het dak, de toiletgroepen en de deurposten (op de bovenste verdieping) te renoveren. Aan de jongeren is nu de schone taak om deze verdieping af te maken. Het zal een week hard werken zijn met veel schuren en verven. Naast het opknappen van de school worden er voedselpakketten uitgedeeld aan de allerarmste mensen en wordt er natuurlijk een hoop plezier gemaakt.
Er staat een leuke en enthousiaste groep klaar om er wat moois van te maken en veel mensen met een glimlach achter te laten. Iedereen is er klaar voor en kijkt enorm uit naar deze onvergetelijke werkvakantie in Albanië!