Sirkelslag Kids

voor alle kinderen in groep 6 7 en 8 Heb je zin in een gezellige avond Meld je aan klOp vrijdagavond 19 november doen we weer mee met Sirkelslag KIDS. We spelen in eigen groepen in de Ontmoetingskerk en tegen andere kindergroepen uit heel Nederland. Misschien winnen we de enige echte Sirkelslag KIDS beker!?!

Het thema is: Terug in de toekomst. Stappen jullie met ons in de tijdmachine? Dit jaar gaan we op 19 november namelijk terug naar de start van onze toekomst: het verhaal van de zeven scheppingsdagen. Beleef het scheppingsverhaal door diverse spannende en uitdagende spellen te spelen.
Dit jaar staan we stil bij de chaos waarin alles begon. Het bouwen aan rust en vrede gedurende de schepping. Wat gebeurt er precies in die zeven dagen volgens de Bijbel? En waar komen die zeven dagen vandaan?

Ook vandaag de dag is er chaos in de wereld. Denk aan de vluchtelingenkinderen uit Griekenland. Zij kunnen wel een lichtpuntje gebruiken in hun leven. Dit kan onder andere door mee te doen aan de collecte voor de kinderen op Lesbos.
Vijf redenen om mee te doen aan Sirkelslag KIDS:

  • Sirkelslag KIDS brengt bijbelse thema's op een laagdrempelige leuke manier bij de kinderen
  • Sirkelslag KIDS is goed voor de teambuilding, groepsopbouw en het vertrouwen binnen een groep
  • Sirkelslag KIDS is een kant-en-klaar programma voor een leuke avond
  • Sirkelslag KIDS spreekt kinderen niet alleen cognitief aan, maar juist ook op andere gebieden zoals creativiteit, kracht, inzicht & handigheid
  • Sirkelslag KIDS is gewoon erg leuk en spannend.

De avond begint om 18.15 uur dan eten we patatjes met elkaar. Daarna start vanaf 19.30 uur Sirkelslag. Je kunt ook alleen voor het spel je aanmelden. De avond is rond 21.00 uur afgelopen. Meld je alvast aan met je naam en je leeftijd, en of je wilt mee-eten. Natuurlijk mag je vriendjes en vriendinnetjes meenemen!

Namens de leiding van de Clubs, Kinderkring en Basics!