Kinderkoor EigenWijs zoekt projectleden voor kerstmusical!

kerst-musical.jpgHou je van zingen en lijkt het je tof om op te treden in een musical? Dan zijn we op zoek naar jou! Op vrijdagmiddag 30 oktober houden we een open repetitie zodat jij kan zien hoe leuk het is om bij ons te zingen. We werken in twee maanden toe naar een musical waarin we met spel en muziek het kerstverhaal vertellen. Of we die op kunnen voeren voor publiek of via een livestream uitzenden, dat weten we nog niet. Dat het een leuk project gaat worden, weten we zeker!

Bij het kinderkoor kan je meedoen vanaf groep 4. Het tienerkoor is voor kinderen op de middelbare school. We starten op 30 oktober met de repetities. Kan je dan niet? Je kan een week later ook nog mee komen doen. Deelname aan het project kost 10 euro. Stuur voor meer infomatie en om je op te geven een E-mail. Op onze website www.eigenwijs-naaldwijk.nl vind je meer informatie over kinder- en tienerkoor EigenWijs.
Ps: Zit je in groep 2 of 3 en zou je ook wel mee willen doen? Hou dan onze website en facebook in de gaten. Of stuur ons een mailtje, dan houden we je op de hoogte.