Junior Kerk - Storm op zee

Junior_Kerk_-_viering_31.10.21_-_Storm_op_Zee.jpgZondag 31 oktober is er weer een Junior Kerk in de Ontmoetingskerk. Het thema is dit keer: "Storm op zee", een vrolijke dienst in het teken van een bijbelverhaal, zang en muziek voor kinderen van 0 t/m 6 jaar, ouders en grootouders. Trek je kaplaarzen aan voor deze viering!

Klik op afbeelding voor meer informatie.

Ook is het weer mogelijk na afloop van de dienst gezellig met elkaar wat te drinken en is er voor de kinderen gelegenheid te kleuren. Wij zien jullie graag op zondag 31 oktober om 11:30 uur in de kerkzaal van de Ontmoetingskerk.

Hartelijke groeten van de organisatie.

Marjan de Vries, Jacoline de Zeeuw, Pieter van Dalen, Peter Moor en Suzanne van Mensch

Oproep:

• Wie wil er koffieschenken na de junior kerkviering? Wij zijn druk op zoek naar koffieschenkers, welke opa en oma of ouder zou hierbij willen helpen na de viering? Je kunt je hiervoor opgeven door contact op te nemen met Marjan de Vries. Alvast bedankt!