Nieuw Kinderkerk!

Nieuw_Kinderkerk.jpgZondag 16 oktober bouwen we het atrium om tot trouwzaal. We gaan met elkaar, ouders en kinderen samen, het verhaal van de Bruiloft te Kana ontdekken.
We gaan dansen, zingen met Eigenwijs, maken en versieren een jurk voor een bruid en een prachtige jas voor de bruidegom. We versieren cupcakes, rennen door de kerk voor een oberrace. En zorgen dat we kunnen toosten met elkaar in mooi versierde glazen.
De meeste kinderen hebben thuis een uitnodiging gehad, maar ook als je die niet hebt gehad ben je van harte welkom!

We starten om 11.00 uur met ontdekken.
Om 12.00 uur vieren we samen en daarna gaan we samen aan het feestmaal.
Heb je allergieën of speciale dieetwensen neem dan even contact op met Marjan de Vries (06-12918215 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) We kijken dan samen even wat handig is. Ook bij andere vragen, neem gerust contact op!

Tot 16 oktober!
Ada Penning, Hetty van de Bos, Gitte Pothoven, Marjolein Hordijk en Marjan de Vries