Uitnodiging Doopcatechese

Doopcatechese_voor_kinderen.pngAan de kinderen en ouders uit groep 5/6 en 7/8,

“Mama, ben ik gedoopt?”, kan zomaar een vraag zijn die je aan je ouders stelt na een doopdienst. Veel kinderen zijn als baby’tje gedoopt. Zelf weet je daar alleen van als er foto’s of verhalen zijn. Nu je groter wordt vraag je je misschien af waarom je gedoopt bent en wat dat betekent.

In het najaar organiseren we opnieuw twee bijeenkomsten voor kinderen over de doop. Ik ontmoet jullie graag op woensdag 2 en 9 november, van 18.30 tot 19.30 uur in de Ontmoetingskerk.
De eerste bijeenkomst gaat vooral over de vraag ‘wat is dopen?’, de tweede over ‘hoe dopen we?’. Ik wil jullie vragen de eerste keer je eigen geboortekaartje mee te nemen!

Tussen de twee bijeenkomsten is op zondag 6 november is er een doopdienst; zo horen en praten we niet alleen over de doop, maar kunnen we de doop ook in praktijk meemaken. In deze doopdienst mogen de kinderen de (eigen) doopkaars aansteken ter herinnering aan hun eigen doop.
U kunt uw kind aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 06-12918215.
Ik hoop jullie te mogen verwelkomen!

Ds. Marjan de Vries