Dorcas voedselpakketten actie

dorcas logo web 2048x464De landelijke Dorcas Voedselpakketten actie wordt gehouden van 31 oktober t.m. 7 november: www.dorcasvoedselactie.nl
Als College van Diakenen ondersteunen wij al jaren deze actie dus ook in 2021.
U kunt op drie manier meedoen:

  1. Als eerste is door ons een Digitale collecte bus geopend, met daarop een gift streef bedrag.
    Als U op deze link drukt, ziet U waar U voor geeft en hoe U kan doneren. Heel eenvoudig, invullen, akkoord geven en de donatie is gedaan. Het bedrag is een streefbedrag, meer doneren dan het streef bedrag is heel welkom.

  2. Op zondag 31 oktober delen wij na de dienst enveloppen uit met daarin voedselkaartjes met een QR code. Via de code kunt U zelf een pakket doneren aan Dorcas. Er zitten 10 kaartjes in de enveloppen, het is de bedoeling dat U de kaartjes verspreid onder familie en kennissen. Op die manier kunnen heel veel mensen met de actie mee doen.

  3. De pakketten actie in de Supermarkten. Wederom zijn Jumbo- Koornneef en Albert-Hein, bereid gevonden om mee te doen. Op zaterdag 30 oktober staan wij bij de supermarkten van s’morgens 08.00 uur tot s’middags 16.00 uur. U krijgt dan van ons voedsel pakket kaarten en voedsel flyers en uitleg hoe U daar in de supermarkt ons mee ondersteund.
    Houd de posters en de berichtgeving op de nieuwsbrief en kerkelijke website in de gaten.

Wij, Dorcas, de allerarmsten in Albanie, Roemenie en Oekraine hopen op uw steun en hulp.

DOET U MEE!!!!!!