Klimaat en winstgevend rentmeesterschap!

OsZV5yVj_400x400.jpgLezing door klimatoloog en weerman Reinier van den Berg.

Wat is er tegenwoordig aan de hand met het weer. Neem de verschrikkelijke overstromingen in Duitsland, België en Limburg afgelopen zomer. Of de idioot hoge temperatuur die op een meetstation in Canada werd gemeten: afgerond 50 graden.

Zijn dit incidenten of verandert het weer structureel ? Is het klimaat op hol ?

Ja, daar lijkt het wel op. Sterker nog, dat is zo.

Het is inmiddels serieus de vraag of we de opwarming van de aarde nog wel voldoende kunnen stoppen. Tenzij we alles op alles zetten en een extra troefkaart inzetten. Op basis van 5 pijlers laat Reinier zien, hoe we op een realistische manier de klimaatklok toch kunnen terugdraaien.

Volgens Reinier leven we in een wereld van grote bedreigingen maar ook van grote kansen. En uitdagingen. Laten we die kansen pakken en die uitdagingen aan gaan. Vanuit het bedrijfsleven, vanuit de gemeente, en ook op school en in het klaslokaal!

Maandag 1 november - 20.00 uur. Gebouw De Hoeksteen, Burg Kampschoerstraat 25, Monster. Vanaf 19.30 uur staan koffie en thee klaar

Kosten voor de avond zijn € 6.00 en kaarten zijn te bestellen via https://www.ticketkantoor.nl/shop/vandenberg Bij de ingang wordt de corona controle uitgevoerd.

Deze avond wordt georganiseerd door de taakgroepen van `s Gravenzande, Naaldwijk en Monster.