Bijbelen 31 januari

1 bijbelenNu langzamerhand de kerk weer wat verder open mag, en we ook de kerkdiensten live kunnen doen, is er ook weer de mogelijkheid van wat meer groepswerk. Het groepswerk waar ik hierbij op doel, is een sessie Bijbelen. We gaan weer Bijbelen. In het in het kader van deze serie bijeenkomsten met als thema ‘Buitenstaanders’ gaat het deze keer over Rachab, de hoer. (Of was ze een herbergierster? Of allebei?) Het is in ieder geval een buitenstaander en je kunt je afvragen of ze een verraadster van haar eigen stad is of niet. Maar wat was haar verhaal? Op maandagavond 31 januari om 20.00 uur gaan we in de Ontmoetingskerk uitgebreid de vele kanten van deze vrouw en de setting waarin ze leefde bespreken.

Wat hetzelfde blijft is het volgende:

• blijf thuis als u klachten heeft
  • draag een mondkapje bij binnenkomst tot u een vaste zitplaats heeft
  • draag een mondkapje bij verplaatsing of waar u geen afstand kan houden
  • houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • het coronatoegangsbewijs blijft verplicht vanaf 18 jaar