In gesprek met Chris van Dam

ChrisvanDam.jpgOver armoede, barmhartigheid, recht doen en de rol van de kerk

Vanuit zijn grote maatschappelijke betrokkenheid komt Chris van Dam zijn ervaring delen over onderwerpen als armoede, barmhartigheid, recht doen en de rol die de kerk daarin kan en/of moet spelen.

Chris van Dam was 2e kamerlid voor het CDA, leidde de Parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag en was officier van Justitie. Momenteel is hij voorzitter van het bestuur van STEK, een diaconale organisatie van de PKN in Den Haag en hij is voorzitter van het bestuur van Epafras, een stichting die – als werk van barmhartigheid – geestelijke verzorging biedt aan Nederlanders die in het buitenland gedetineerd zitten. Per 1 oktober 2022 is hij rechter (in opleiding) bij de rechtbank Rotterdam.

Het gesprek wordt geleid door Neeltje Reijnders waarbij vragen van het publiek zeer welkom zijn.

Op donderdag 24 november 2022 om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk

In samenwerking met de Protestantse gemeenten in ’s-Gravenzande en Monster.