dhr. Pieter-Jan Rodenburg (Den Haag), Net ff anders mmv Christelijke woongroep uit Delft

Titel:
dhr. Pieter-Jan Rodenburg (Den Haag), Net ff anders mmv Christelijke woongroep uit Delft
Wanneer:
zondag 2 oktober 2022, 10.00 uur
Locatie:
Ontmoetingskerk - Naaldwijk
Categorie:
Kerkdiensten

Omschrijving

net ff anders Logo klVerhalen van gastsprekers of bijzondere thema’s zullen ook dit seizoen centraal staan in ‘Net ff anders’. Die vinden om de twee maanden plaats op de eerste zondag van de maand. De eerste is op 2 oktober om 10.00 uur. Dan is Pieter-Jan Rodenburg onze gast. Hij is voorganger van de christelijke woongemeenschap Taste! in Delft.

Het aantal christelijke woongemeenschappen in Nederland is de laatste tien jaren verdubbeld tot zo’n 75. Hierin wonen gelovigen met elkaar samen en zij streven ernaar om met elkaar een gemeenschap te vormen en er te zijn voor elkaar. Vanuit hun christelijke levensovertuiging willen deze groepen daarnaast iets betekenen voor hun omgeving. Ze ontwikkelen activiteiten voor de buurt en vangen kwetsbare mensen een tijdje op. Pieter-Jan Rodenburg maakt met zijn vrouw en twee jonge kinderen onderdeel uit van een christelijke woongemeenschap in Delft. Hij gaat hier regelmatig op zondag voor. Hoe het eraan toegaat in deze gemeenschap, vertelt hij op 2 oktober.
Aan de hand van deze woongemeenschap gaan we ook op zoek naar de rijkdom van het kerk-zijn en hoe we daarvan kunnen uitdelen. ‘De muziek wordt verzorgd door Lisan Broekman (gitaar/piano), Lisette van der Knaap (solozang), Marcel Dekker (bas) en Tim Nadorp (drums). Zij zullen zowel samenzang ondersteunen als luisterliederen ten gehore brengen.


Locatie

Locatie:
Ontmoetingskerk
Straat:
Anjerlaan 47
Postcode:
2671 DH
Plaats:
Naaldwijk
Land:
Netherlands