Oecumenische Pinksterviering in Adrianuskerk

oecumenisch vieringU wordt allen, jong en oud, van harte uitgenodigd voor de oecumenische Pinksterviering die zondag 5 juni aanstaande plaatsvindt vanwege de verwachte weer in de Adrianuskerk. De viering begint om 10.30 uur. Het thema van de viering is: ‘De vruchten van de Geest’.

Dat wij als vruchten van de geest elkaar mogen vinden en inspireren. De voorgangers in de viering zijn: ds. S. van der Hoek, ds. N. Reijnders en pastoor J. Steenvoorden. De muzikale begeleiding is in handen van de Honsels Harmonie. De opbrengst van de collecte is voor de hulp aan Oekraïne, een land en volk in nood. In ons hart denken wij aan hen en bidden voor allen die in nood zijn. Na afloop van de viering is er koffie, thee of limonade en de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten.
U bent van harte welkom!
De Raad van Kerken Naaldwijk