Op zoek naar de engel van hoop

reflexxion.jpgZondagavond 26 juni organiseert de Commissie Bijzondere Diensten een avonddienst in de Oude Kerk. Hierin gaat voor dominee Piet Schelling uit Monster.
Het thema van deze dienst is “Op zoek naar de engel van de hoop”. We kennen vast allemaal wel het gevoel dat we een engeltje op onze schouder hebben zitten. Of dat je op het juiste moment de juiste persoon tegenkomt. Maar misschien ben jij ook wel eens die engel geweest of kan je een engel voor iemand zijn. Muzikale medewerking in deze avonddienst wordt verleend door gospelkoor Reflexxion uit Giessenburg. Zij zingen onder leiding van Marcel van der Poel, Engelstalige Gospels. Soms kan één mooi lied of alleen maar één zin, voelen als een engel op je schouder die je weer op weg helpt.
Wij verwelkomen u graag om 19.00 uur, in de Oude Kerk.