Aan tafel!

tn_18_Knipsel.JPGZondag 18 september vierden we met elkaar startzondag. In plaats van een viering buiten op het gras vonden we een droge plek onder het dak van de Ontmoetingskerk. Voor de kinderen was er een djembé workshop en in de grote zaal zongen we met de band LYF mooie liederen en luisterden we naar verhaal en uitleg van Lucas 9: 10-17, over het delen van brood en vis tijdens de maaltijd.

De kinderen kwamen in de kerkzaal om met iedereen te delen wat ze in de workshop hadden geleerd. Vervolgens werd de maaltijd van de Heer gevierd op een heel andere manier dan we gewend zijn. Er werden kleine kringen gevormd waarin het brood en druivensap werd gedeeld.
De maaltijd werd afgesloten met het zingen van een danklied. Bij de uitgang ontving iedereen een sleutelhanger om zelf te decoreren, als aandenken aan deze zondag en aan het jaarthema ‘Aan tafel!’
Kijk hier voor enkele foto's