Bazar: Borrelbox actie!

rood-wit.jpg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doe mee met onze borrelboxen actie! Voor jezelf of voor iemand anders. De opbrengst is voor de goede doelen die we dit jaar voor de bazar hebben uitgezocht. Een borrelbox bestaat uit bier of witte of rode wijn en hapjes en is voor 2 personen. De box kost 25 euro en zal op zaterdag 7 november bij u aan de deur worden bezorgd (mits dit in het Westland is)! Manieren om gebruik te maken van deze actie:

 

  • Je bestelt/koopt een borrelbox voor jezelf, voor tijdens de online pubquiz van 7 november of een gezellige borrel thuis.borrelbox-voorbeeld.jpg
  • Je geeft een borrelbox cadeau en laat deze bezorgen bij iemand bijvoorbeeld als bedankje of hart onder de riem. Eventueel met een kaartje met een persoonlijke boodschap (duidelijk in uw aanmelding vermelden).
  • Je doneert een borrelbox. Hierbij schenk je een box. De organisatie zorgt dat deze borrelbox bij iemand uit de gemeente wordt bezorgd die wel wat extra aandacht kan gebruiken in deze lastige tijd.

Bestellen/doneren kan tot uiterlijk maandag 2 november. Betaling vindt digitaal plaats via een verzoek dat wordt verstuurd vanaf Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wees er snel bij!