Bazar: Happie Hour op vrijdag 5 november 2021

bazar pgnOmdat een deel van de Naaldwijkse middenstand het zwaar heeft gehad door corona, hebben wij als bazarcommissie besloten om deze bedrijven te ondersteunen. Dit doen we deels door cadeaubonnen bij de plaatselijke winkeliers te kopen die we bij het rad zullen verloten.
Daarnaast gaan wij, in samenwerking met 4 plaatselijke restaurants, een Happie Hour organiseren. Deze 4 restaurants zullen zich op geheel eigen wijze presenteren door een proeverij buffet op te stellen: kleine hapjes voor elk wat wils.

happyhour.jpg

Wat: Happie Hour

Wanneer: vrijdag 5 november, inloop vanaf 18.30 uur

Waar: Atrium van de Ontmoetingskerk

Kosten: € 25,00 p.p. (dit is inclusief een welkomstdrankje en een lot waar cadeaubonnen mee te winnen zijn)

Zin in een gezellig samenzijn met heerlijk eten en drinken? Geef je dan snel op, uiterlijk 15 oktober, want vol=vol.
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en omdat we het graag gezellig willen maken met ongeveer 100 personen zou het kunnen dat wij om een vaccinatiebewijs of negatieve coronatest uitslag moeten vragen.
Opgeven kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierin met hoeveel personen je wenst te komen. De penningmeester van de bazarcommissie stuurt daarna een betaalverzoek en na betaling is deelname definitief.

Hartelijke groeten,
De Bazarcommissie