Bericht van de bazarcommissie

bazar pgnDe eerste week van november is het dit jaar weer Bazar-week. Met op donderdag 4, vrijdag 5 en zaterdag 6 november diverse bekende activiteiten in de Ontmoetingskerk. Als commissie zetten we in op een ‘normale’ Bazar: met o.a. snuffelmarkt, oliebollen- en bloemenkraam, het Rad van Avontuur, kindermiddag en de Pub quiz. Nieuw dit jaar is ‘Happie Hour’ op vrijdagavond en is al een groot succes en uitverkocht.

De Bazar heeft 2 grote uitgangspunten:

1. Het bevorderen en laten ervaren van Gemeente zijn. Samen organiseren, uitvoeren, klaar zetten, gezelligheid, ontmoeten, praten, doen. Samenhorigheid ervaren in optima forma.
  2. Geld ophalen. Makkelijker kan ik het niet zeggen. Voor onze Kerk en de goede doelen. Dit jaar zijn de goede doelen:
    • Hospice Beukenrode
    • Stichting AHA
    • Naaldwijkse Middenstand.
      Van die laatste kópen wij nu de tegoedbonnen, de maaltijden voor de Happie Hour, etc. Met het deel van de opbrengst voor onze kerk zullen wij de clublokalen gaan opknappen.

Op basis van deze twee uitgangspunten is het belangrijk dat er zoveel mogelijk Gemeenteleden naar de kerk komen (kunnen) om deze Bazar tot een succes te maken.
Hoe we dat voor elkaar krijgen is afhankelijk van de geldende RIVM regels. Uiteraard willen we ons daaraan houden.
Als u bij ons op bezoek komt is een coronatoegangsbewijs nodig. U neemt dit mee via de Coronacheck-app of geprint op papier. Wij scannen bij de ingang uw QR-code (of een negatieve test uitslag). Vergeet niet ook uw legitimatiebewijs mee te nemen. Wij hopen dat u ondanks mogelijke beperkingen / aanpassingen uitkijkt naar de Bazar. Wij wel! We hopen van harte dat binnen de Covid regels, we elkaar weer in gezelligheid kunnen ontmoeten rond de diverse activiteiten.

Als u nog spullen voor de Snuffel- en Boekenmarkt hebt zijn deze meer dan welkom!
U kunt deze brengen op maandag 1 november bij de Ontmoetingskerk tussen 13:00 en 20:00 uur.

We zullen u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de Bazaractiviteiten via o.a. Bijeen en op www.pkn-naaldwijk.nl

De Bazar Commissie