Bazar 2021 is weer voorbij: een top editie!

IMG-20211107-WA0007.jpgAllereerst dank aan iedereen die op bezoek was op (minimaal) één van de drie dagen van de Bazar.
Wat hebben we er een gezellige, mooie en speciale editie van gemaakt!
En dat was geen zekerheidje met op dinsdag van de Bazarweek nog een nieuwe set maatregelen van de overheid in verband met het toegenomen aantal besmettingen.
Fijn om te mogen zien dat dit geen enkele negatieve invloed had op het aantal bezoekers.

Integendeel: volgens mij was het nog nooit zo druk, wat een mensen!
Je kon zien dat iedereen weer behoefte had aan gezelligheid en de geborgenheid van de kerkelijke gemeente. Of het nu bij de snuffelmarkt was, de oliebollen, de crea- en bloemenstand, overal liepen veel mensen en werd er veel bijgepraat. Soms na elkaar een lange tijd niet gezien en gesproken te hebben. En dat is mooi: precies waar een Bazar ook voor is!

bazar-2-kl.jpgbazar-1-kl.jpgNaast natuurlijk het ophalen van geld voor onze Goede Doelen. Dit jaar waren dat onze eigen kerk, voor investeringen in de ruimten van de Jeugdclubs, Beukenrode, palliatieve thuiszorg en hospice en een oude bekende: stichting AHA voor werkvakanties in Albanië.
Daarnaast waren ook de winkeliers in Naaldwijk die getroffen waren door de Corona maatregelen en ons al langer steunden, een goed doel. In plaats van spullen en tegoedbonnen te vragen, hebben we die dit jaar gekocht. Daarnaast nog een aantal kleinere goede doelen: inloophuis Carma, het Blauwhek, Boerengoed, Framblij, Lunchroom Bijzonder en Gambia next Level.
Met als klap op de vuurpijl de Happy Hour, waar vier gerenommeerde Naaldwijkse restaurants een superlekker diner voorschotelde aan de gelukkige deelnemers hiervan op vrijdag avond.

We hebben ook nog de gelukkige winnaars van de loterij:
Dit zijn de winnende nummers:

1. 6003
  2. 6097
  3. 6711
  4. 6465
  5. 2362
  6. 2853
  7. 184
  8. 5981
  9. 91
  10. 4664
  11. 6741
  12. 110

Als afsluiting ook een groot DANK JE WEL voor alle vrijwilligers. Zonder kan echt niet.
Dus ook gelijk maar een oproep voor volgend jaar: vind je de Bazar ook zo waardevol, meld je aan als vrijwilliger voor één van de vele leuke taken die gedaan mogen worden.

Oja, de bruto opbrengst van de Bazar 2021 was ruim € 69.000!

Namens een enigszins vermoeid, maar zeer tevreden Bazar Commissie
Kees Valstar