De Ontmoetingskerk gaat weer (een beetje) open!

We kunnen vanaf zondag weer 30 mensen ontvangen bij kerkdiensten. Aanstaande zondag is er een gezamenlijke dienst met de Oude Kerk in de Ontmoetingskerk, nog zonder kinderopvang en kinderkring, alles in verband met de korte voorbereidingstijd. Vanaf 2 mei organiseren we weer kerkdiensten in zowel de Ontmoetingskerk als de Oude Kerk.
U kunt zich voor a.s. zondag opgeven met deze link.
Ook is het weer mogelijk om u aan te melden via Monique van der Zijden. Haar telefoonnummer is 06 1037 8128. Leest u alstublieft het geactualiseerde gebruiksplan, draagt u een mondkapje bij binnenkomst tot u zit en volgt u de aanwijzingen van de koster.
Het is nog niet mogelijk om op korte termijn in de Ontmoetingskerk te vergaderen of bijeenkomsten te organiseren. We hopen dat dat bij volgende versoepelingen weer mogelijk zal zijn. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.