Afscheidsavond Eibert en Ina Kok

tn_20210827_211422.jpgVrijdagavond 27 augustus jl. vond het feestelijke afscheid plaats in het Atrium van de Ontmoetingskerk. De avond was ingedeeld in vier tijdsblokken van een half uur, waarin een stoet van gemeenteleden langs kwam om afscheid te nemen van Eibert en Ina Kok.
Elk blok werd gevuld met zang, sketch of toespraak door diverse groepen uit de gemeente waarmee Eibert en/of Ina in de afgelopen 18 jaar hebben samengewerkt. Zo konden ze genieten van zangoptredens van: kinder-en tienerkoor Eigenwijs, oud-musicalsterren, een koor van contactpersoenen en pmw’s onder de bezielende begeleiding van onze organist en drie zingende predikanten.

Een toespraak van de Taakgroep Vieren en de Jeugdraad, een quiz van de Werkgroep Beeld en Geluid en een sketch van de Werkgroep Groene Kerk. Op de valreep mocht Eibert nog proberen om voor de Centrale Werving nieuwe vrijwilligers te werven voor de vele functies die nog open staan.
Na elk tijdsblok was er gelegenheid om afscheid te nemen en de zaal stroomde snel weer vol met nieuw publiek. De sfeer werd gedurende de avond verhoogd door het spel van drie verschillende pianisten. De mensen van de catering deden hun best om iedereen van een drankje en hapje te voorzien.
De hele avond verliep op rolletjes en het organisatiecomité werd dan ook terecht bedankt door de voorzitter van de kerkenraad. Aan het eind van de avond werden de cadeaus van de gemeente overhandigd: een diner bon, twee olijfbomen, twee druivenstokken en een prachtig kasje dat met tegelpad in oktober een plaats gaat krijgen in de tuin op het nieuwe huisadres in Brielle. Tot slot nog een prachtig kunstwerk met de titel ‘harmonie’ voor in de huiskamer. Prachtige cadeaus als blijk van waardering voor het werk van Eibert en Ina in onze gemeente!
Een beeldverslag van de afscheidsavond.