Corona update

kaars-handen.jpgIk denk dat veel van u de persconferentie van vanavond hebben gezien. Heel Nederland gaat vanaf morgen weer dicht. Wat een teleurstelling zo vlak voor Kerst! Met allerlei betrokkenen en met de Oude Kerk hebben we eendrachtig beslissingen kunnen nemen.

Voor ons betekent het dat de dienst morgen met ds Cort van der Linden alleen online mee te vieren zal zijn. Het is verdrietig voor hem en voor ons als gemeente.
Ook de Lessons and Carolsdienst ‘s middags uit de Oude Kerk kunt u online volgen.
Bovendien komt de kerstviering van de Juniorkerk om 11.30 uur online. Dat is vast ook een feestje!

Voor volgende week zullen ook alle activiteiten worden afgezegd. De kerstnachtdienst was al online gepland en over de diensten op eerste en tweede kerstdag zullen we nog even nadenken. We houden u op de hoogte.

Ondanks de tegenvallers wensen we u allemaal een goede tijd toe! Laten we voor en met elkaar het Licht doorgeven!

Rianne de Zeeuw-Oprel