Groene kerk

Landelijke opschoondag 2022

opschoondag.jpgOnder het motto ‘Samen tegen zwerfafval’ is er op zaterdag 19 maart voor de 20ste keer de Landelijke Opschoondag. Samen steken we dan de handen uit de mouwen om zwerfafval op te ruimen. Hoe schoner de buurt, hoe meer het uitnodigt om het schoon te houden. De Werkgroep Groene kerk gaat meedoen met deze actie. Maar wij kunnen dat natuurlijk niet alleen. Wij vragen u en jou om mee te helpen. Om het ons gemakkelijker te maken hebben we de ‘Westland Schoon’-aanhanger geleend bij de gemeente.

In deze aanhanger is materiaal aanwezig zoals afvalgrijpers, vuilniszakken, afvalringen, bezems, veiligheidshesjes, handschoenen en afvalcontainers voor de volle vuilniszakken. Bovendien maakt het opvallende uiterlijk van de aanhanger onze actie goed zichtbaar.

Wij zijn aanwezig bij de aanhanger van 10.00 uur tot 12.00 uur om u en jou materiaal te verschaffen. Als er veel animo is, doen we in de middag gewoon nog een sessie. Rond het middaguur zorgt een team van het buurtrestaurant voor een kopje soep voor de deelnemers. Hoe leuk is dat?

Om te kunnen bepalen hoeveel soep we moeten koken, willen we graag weten wie er meedoen. Dus graag even aanmelden via of bellen naar Wil van Solingen . Dat kan vanaf nu.