Groene kerk

World Cleanup Day zaterdag 17 september.

groenkerk 192Groene Kerk nieuws

World Cleanup Day is de grootste jaarlijkse opschoondag ter wereld. Er doen 180 landen aan mee. De Werkgroep Groene kerk wil niet achterblijven en we hopen dat veel gemeenteleden dat ook niet willen. Op zaterdag 17 september staat de Westland schoonaanhanger weer bij de Ontmoetingskerk en hopen we met veel mensen het zwerfafval te lijf te gaan.

Voor de meest wonderlijke vondst of vindplaats, stellen we een prijsje beschikbaar. Dus neem je telefoon mee om een foto te maken.

We beginnen onze actie om 10.30 uur met een kopje koffie of thee in de kerk. Daarna gaan we zwerfafval rapen. Rond het middaguur is er een kop soep met een stukje stokbrood voor de deelnemers. Om te kunnen bepalen hoeveel soep we moeten koken, willen we graag weten wie er meedoen. Dus graag even aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar Wil van Solingen: 06 42679332. Dat kan vanaf nu.

Werkgroep Groene Kerk
Wil van Solingen