Frisbees uitgedeeld bij de gezinnen

IMG-20200504-WA0010.jpg20200504 161735 klAfgelopen weken zijn er frisbees uitgedeeld bij de gezinnen van de gemeente. Er zijn een aantal vrolijke gezichten op de foto gezet, hopelijk hebben jullie er allemaal veel plezier mee!

Mocht je iets kwijt willen of zorgen maken over iemand, stuur ons gerust een berichtje. Dit kan ook via onze Facebook of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Bij het kopje 'Tandem' kunnen jullie onze contactgegevens vinden.

Groetjes van Tandem: Willy, Carine, Linda, Marjan en Esther.

Bijbel Basics materiaal voor kinderen juni

bijbel basicsOp onze website is voor iedere zondag het materiaal te vinden van Bijbel Basics, om met kinderen bezig te zijn rond een bijbelverhaal. Daarnaast heeft het Nederlands Bijbelgenootschap een aparte webpagina met materiaal om thuis te gebruiken met kinderen. Het materiaal is gratis te downloaden. We hopen dat iedereen er met plezier gebruik van kan maken.

Ben jij klaar voor een uitdaging?

paas_challenge_ZA11maart_thuis-19_30_1.jpgOp zaterdag 11 april doen we de PaasChallenge. Dit is een spel waarbij je in teams opdrachten uitvoert om punten te verdienen, een beetje zoals bij Wie Is De Mol. Via een livestream krijg je steeds een verhaal met een opdracht te horen en via whatsapp reageer je hier op. Degene die aan het einde de meeste punten heeft, die wint! Er zijn drie mooie gezinsprijzen te winnen die bij je thuis worden bezorgd.

Lees meer: Ben jij klaar voor een uitdaging?

PaasChallenge

Paaschallenge.jpgDoe jij deze Pasen ook mee met de PaasChallenge?! Ook al zitten we allemaal thuis, we kunnen toch samen Pasen vieren. Op zaterdagavond 11 april spelen we de PaasChallenge waaraan het hele gezin mee kan doen. Je krijgt deze avond via whatsapp verschillende challenges die je thuis kunt doen om punten te verdienen. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.
Meer informatie hierover krijg je van jouw jeugdgroep leiding. Zit je niet in de whatsapp groep van één van de jeugdgroepen? Of heb je ergens een vraag over? Dan kan je een appje sturen naar Laura (06-81967862).
De jeugdgroepen die de PaasChallenge gezamenlijk organiseren, zijn: Basics (groep 7 & 8), Schakeltje (1e & 2e klas), Search (3e & 4e klas) en de 16+ groep.

Palmpasen, Rode Loper en kinderkring XL

palmpasenstok.gifxlZondag 5 april is het Palmpasen, Rode Loperdienst en kinderkring XL! Die 3 dingen willen we samen voegen: we doen een kinderkring XL in de Rode loperdienst in het Atrium en de verwerking is voor zowel kinderen als ouderen. Het thema voor deze zondag is “een mooie binnenkomer”.
We vertellen het verhaal van de intocht. Dat laat zien hoe Jezus Jeruzalem binnenkomt. Je zou ook kunnen zeggen: onze wereld binnenkomt, ons leven binnenkomt. Niet om de baas te spelen, maar om ons te steunen en te dienen met liefde. Hoe komen wij het leven van anderen binnen op een manier zoals Jezus graag zou willen? Nieuwsgierig geworden?

Kom 5 april naar het Atrium en vier deze Palmpasen met ons mee!

Groetjes meiden van kinderkring XL

 

 

Veertigdagentijd project Kinderkring

3d-NBG-Berg-voorkant-kl.jpgWe volgen dit jaar het project ‘Tussen hemel en aarde’. In de veertigdagentijd lezen we teksten uit het evangelie volgens Matteüs. We beginnen met vijf teksten uit de Bergrede. Jezus vertelt in de Bergrede over Gods nieuwe wereld en hoe een leven met God eruitziet.

Lees meer: Veertigdagentijd project Kinderkring

Handouts van de inspiratieavond

inspiratieavond-20200120.jpgDe inspiratieavond van 20 januari was vol met nieuwe ideeën, sommigen direct inpasbaar, anderen zal wat meer over nagedacht moeten worden. Hier vinden jullie de handout welke als leidraad voor de avond diende.