Kinderkring 17 januari

kinderkring-20210117.jpg

Kerstmusical kinderkoor EigenWijs

kerst musicalWe leven in een vreemde tijd, een tijd waarin iedereen wel een lichtpuntje kan gebruiken. Met deze gedachten hebben kinderkoor en tienerkoor EigenWijs afgelopen weekend opnames gehad van hun kerstmusical ‘Een licht in het donker’, aangepast naar de omstandigheden van de huidige lockdown. Zo willen we het verhaal van de geboorte van Jezus met mensen delen en een licht in het donker zijn voor anderen. Geef ons vrede, schijn in de donkere nacht.
De voorstelling is op kerstavond 24 december om 19:00 uur te zien op onze YouTube pagina.

Start schapenkoor kerstmusical kinderkoor EigenWijs

eigenwijsschapenkoor-kl.jpgOp vrijdag 27 november starten we met repeteren met het schapenkoor, voor kinderen van 5-7 jaar. Deze kinderen spelen de schapen in de kerstmusical van kinderkoor EigenWijs. Er is ruimte voor maximaal 10 kinderen in de kudde. Repetities zijn op vrijdagmiddag 15:00 - 15:30 uur in de Ontmoetingskerk. Deelname kost 5 euro. De kerstmusical wordt opgenomen in het weekend van 18-20 december.
Voor vragen en om op te geven, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op onze site www.eigenwijs-naaldwijk.nl

Tieners er is weer wat te beleven in de kerk en online!

tieners_1.jpgZondag 15 november is er voor tieners ook weer wat te beleven in de kerk en online.

Er is Basics voor alle kids uit groep 7 en 8
Zondag gaan we dan toch van start om 10.00 uur in de Chillroom. Wie ben jij en hoe zorg jij voor een ander? In spelvorm gaan we hiermee aan de slag!
Tot zondag! Corrine, Erik en Astrid

En Schakeltje en Search voor middelbare scholieren tot 16 jaar.
Deze zondag gaan we elkaar ontmoeten en leren kennen via Teams én een leuke quiz spelen. De digitale inloop start om 9.45 uur en om 10.00 uur willen we gaan starten met ons programma. Mocht je je e-mailadres nog niet aan ons hebben doorgegeven en wil je wel mee doen, dan kan dat nog steeds door een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien elkaar!?!
Groetjes, Aike, Andre, Esther, Jenny, Marlies, Sandra en Wouter

Kinderkoor EigenWijs zoekt projectleden voor kerstmusical!

kerst-musical.jpgHou je van zingen en lijkt het je tof om op te treden in een musical? Dan zijn we op zoek naar jou! Op vrijdagmiddag 30 oktober houden we een open repetitie zodat jij kan zien hoe leuk het is om bij ons te zingen. We werken in twee maanden toe naar een musical waarin we met spel en muziek het kerstverhaal vertellen. Of we die op kunnen voeren voor publiek of via een livestream uitzenden, dat weten we nog niet. Dat het een leuk project gaat worden, weten we zeker!

Lees meer: Kinderkoor EigenWijs zoekt projectleden voor kerstmusical!

Bazar: vossenjacht en kinderbingo

vossenjachtkinderbingoDoe jij ook mee aan de kinderactiviteiten op 7 november tijdens het Bazarweekend? Leuk! De geplande vossenjacht gaat niet door ivm corona. We vinden het niet verantwoord om met groepjes door het centrum te lopen. De Bingo gaat wel door! Geef je op voor 5 november op voor de online kinderbingo met prachtige prijzen inclusief bezorgdienst!
Ook maken we op 7 november tijdens de online bingo de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend. Heb je nog geen kleurplaat, download hem hier. Dat wil je niet missen! Tot ziens op 7 november.

Kinderkoor EigenWijs zoekt nieuwe leden!

eigenwijs-20200703.jpgWe zijn dringend op zoek naar nieuwe leden voor het kinderkoor. Zit je in groep 4-8 en hou je van zingen en muziek? Kom eens kijken bij een repetitie op vrijdagmiddag. Je mag altijd drie keer vrijblijvend komen proefzingen. Voor meer informatie en om je op te geven, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zit je al op de middelbare school? Misschien is dan het tienerkoor iets voor jou! Meer info over alle groepen op www.eigenwijs-naaldwijk.nl

Doopcatechese voor kinderen in groep 5 en 6 van de basisschool wordt uitgesteld

Doopcatechese_voor_kinderen.pngDe doopcatechese voor de kinderen in groep 5 en 6 die gepland staat op 1 en 8 november 2020 wordt uitgesteld tot het weer mogelijk is om met de kinderen bij een doopviering aanwezig te zijn.


In de kerk kennen we veel rituelen, denk aan de doop en het avondmaal, maar ook aan andere rituelen die steeds terugkeren, zoals bidden of Bijbellezen. Rituelen worden gekenmerkt door herhaling, ze keren steeds weer terug. Kinderen stellen soms vragen die je weer even wakker schudden: Waarom dopen we met water? Waarom eten we vandaag brood in de kerk? Hoe kan God alle gebeden van alle mensen horen? Vragen die ons aan het denken zetten en die een mooie aanleiding kunnen zijn om met je kind in gesprek te gaan.

Lees meer: Doopcatechese voor kinderen in groep 5 en 6 van de basisschool wordt uitgesteld