header image

Tandem-Aandacht-voor-jou.jpgTandem is er speciaal voor kinderen en jongeren die, om wat voor reden dan ook, een beetje extra aandacht goed kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan ziekte of een gebroken arm of been, het overlijden van een opa of oma, echtscheiding van de ouders, een verhuizing, een nieuwe school, niet lekker in je vel zitten, of juist iets feestelijks zoals het behalen van een diploma. Dit zijn maar enkele voorbeelden, er zijn nog veel meer situaties waarin het fijn is om wat (extra) aandacht te krijgen. Dit doen we door bijvoorbeeld een luisterend oor te bieden, een kaartje te sturen of een bezoekje te brengen. Zowel bij verdrietige als bij vrolijke gebeurtenissen!

Aandacht voor kinderen en jongeren door…

  • Een kaartje te sturen bij een moeilijke of verdrietige gebeurtenis.
  • Een kaartje te sturen als er iets te vieren is.
  • Een bezoekje te brengen.
  • Iets leuks te gaan doen.
  • Bereikbaar te zijn voor kinderen en jongeren voor bijvoorbeeld een gesprekje.
  • Gemeenteleden en (jeugd)vrijwilligers te stimuleren oog te hebben voor de kinderen en jongeren.
  • Op deze manier willen we er zijn voor alle kinderen en jongeren.

Alle kinderen en jongeren die om wat voor redden dan ook behoefte hebben aan een luisterend oor, aandacht, een goed gesprek, een gezellig spelletje of een leuk fietstochtje, zijn welkom bij Tandem. En natuurlijk kunnen ouders ook bij ons aankloppen. Dus zit je ergens mee, heb je een vraag, wil je ergens over praten of wil je iets kwijt: aarzel niet om contact met ons op te nemen! Daarnaast kun je het ons ook laten weten als je in je omgeving situaties kent waarin een beetje extra aandacht goed gebruikt kan worden. Wij vinden het fijn als je zulke signalen aan ons doorgeeft!

 

Tandem is ook op Facebook! Contact kan je opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..