De jeugdraad

De jeugdraad is een groep enthousiaste leden van de kerk die de verschillende jeugdgroepen van de kerk helpt met hun vragen. Daarnaast heeft de jeugdraad als taak om de continuiteit van het jeugdwerk in de kerk te waarborgen.

Voor meer vragen over jeugdraad kunt u gerust contact opnemen met één van de leden.

 

Marjan de Vries

Foto​Mijn naam is Marjan de Vries en ik ben als één van de drie predikanten verbonden aan de protestantse gemeente Naaldwijk.

Ik vind het leuk dat ik de jeugd als mijn speciale aandachtsveld mag hebben naast pastoraat en voorgaan en andere domineestaken. Daarom zit ik in de jeugdraad, alles...

Lees meer

Jan Kuijvenhoven

FotoMijn naam is Jan Kuijvenhoven en sinds kort ben ik jeugdouderling en voorzitter van de jeugdraad. Ik ben in 1956 geboren aan de Hoge Geest als zoon van Karel en Bep. Toen ik 22 jaar was ben ik verhuisd naar Poeldijk en ben ik getrouwd met Antoinette. Wij hebben daar...

Lees meer

 

Lettie van den Berg

Jeugdraad LettieDit seizoen ben ik begonnen als secretaris – penningmeester van de jeugdraad. Mijn naam is Lettie van den Berg en ik vind het erg leuk om betrokken te zijn bij onze Ontmoetingskerk. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon van bijna 10.

Het meedoen in de jeugdraad vind...

Lees meer

Nanja de Loos

.........

Lees meer