Muffins versieren

muffin.jpgJe kunt je nog aanmelden! Op woensdagmiddag 2 maart organiseert Tandem in de Ontmoetingskerk een middag van 14.00-15.30 uur voor kinderen vanaf groep 4. Samen gaan we muffins versieren. Deze geven de kinderen aan een ander als een stukje aandacht aan elkaar! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag opgeven voor zondag 27 februari.

Groetjes, Tandem Jeugdpastoraat.

Kinderkring 2 januari

kk-20220102.jpgVandaag is de eerste zondag van het kalenderjaar 2022. Een nieuw jaar, en dus ook een nieuw begin. In het bijbelverhaal gaat het over het begin van de aarde, hoe is de aarde ontstaan? Kijk naar “het begin” in dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=BeYSNCPIpmM. God maakte in de eerste week ook de dieren, hoeveel dieren kan jij opnoemen, nadoen en tekenen?
Wij zijn benieuwd hoeveel dieren jij kan opnoemen, nadoen en/of tekenen!

Heel veel plezier deze week met de kinderkring!

A Christmas Carol

cristmascarol.jpgDe afgelopen maanden heeft tienerkoor EigenWijs gewerkt aan een eigen muzikale voorstelling: A Christmas Carol. Deze zal op kerstavond om 19:00 uur worden uitgezonden via ons YouTube kanaal ‘EigenWijs Naaldwijk’. Je kunt de voorstelling ook achteraf terug kijken. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf ca. zeven jaar. Kijk voor meer informatie op www.eigenwijs-naaldwijk.nl

Junior Kerk - Storm op zee

Junior_Kerk_-_viering_31.10.21_-_Storm_op_Zee.jpgZondag 31 oktober is er weer een Junior Kerk in de Ontmoetingskerk. Het thema is dit keer: "Storm op zee", een vrolijke dienst in het teken van een bijbelverhaal, zang en muziek voor kinderen van 0 t/m 6 jaar, ouders en grootouders. Trek je kaplaarzen aan voor deze viering!

Klik op afbeelding voor meer informatie.

Ook is het weer mogelijk na afloop van de dienst gezellig met elkaar wat te drinken en is er voor de kinderen gelegenheid te kleuren. Wij zien jullie graag op zondag 31 oktober om 11:30 uur in de kerkzaal van de Ontmoetingskerk.

Lees meer: Junior Kerk - Storm op zee

Sirkelslag Kids

voor alle kinderen in groep 6 7 en 8 Heb je zin in een gezellige avond Meld je aan klOp vrijdagavond 19 november doen we weer mee met Sirkelslag KIDS. We spelen in eigen groepen in de Ontmoetingskerk en tegen andere kindergroepen uit heel Nederland. Misschien winnen we de enige echte Sirkelslag KIDS beker!?!

Het thema is: Terug in de toekomst. Stappen jullie met ons in de tijdmachine? Dit jaar gaan we op 19 november namelijk terug naar de start van onze toekomst: het verhaal van de zeven scheppingsdagen. Beleef het scheppingsverhaal door diverse spannende en uitdagende spellen te spelen.
Dit jaar staan we stil bij de chaos waarin alles begon. Het bouwen aan rust en vrede gedurende de schepping. Wat gebeurt er precies in die zeven dagen volgens de Bijbel? En waar komen die zeven dagen vandaan?

Lees meer: Sirkelslag Kids

Nieuw seizoen EigenWijs

eigenwijs 20200703Na de zomervakantie gaat het nieuwe seizoen van kinder- en tienerkoor EigenWijs weer van start! Hou jij van muziek en lijkt het je leuk om met andere kinderen samen te zingen? Kom dan eens langs en zing mee. Het kinderkoor is voor kinderen uit groep 4-8, bij het tienerkoor zingen kinderen die op de middelbare school zitten. Repetities zijn op vrijdagmiddag en we treden regelmatig op.
Op 11 september treden we op bij Podium Westland. Dit is om 16:30 uur bij de bibliotheek. Vanaf 17 september kan je instromen bij beide groepen. Meer informatie? Kijk op www.eigenwijs-naaldwijk.nl of stuur een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jongeren naar Albanië

WhatsApp_Image_2021-07-13_at_11.44.22.jpegZondag 11 juli zijn de toppers van Stichting AHA voor de laatste keer bijeengekomen, voordat zij vertrekken naar Albanië. De leiding heeft van dit moment gebruik gemaakt om over de reis te vertellen en de laatste updates betreft corona te bespreken. Daarnaast hebben de ouders en leiding de gelegenheid gehad om elkaar beter te leren kennen onder genot van een borrel.
Het is lang spannend en onduidelijk geweest of de werkvakantie door kon gaan. Gelukkig lijkt de situatie dit jaar gunstig genoeg en vertrekt de groep van 15 jongeren en 4 leiding aankomende vrijdag naar Eindhoven Airport.

Lees meer: Jongeren naar Albanië

Kinderkring 9 mei "Net als soldaten"

kinderkring20210509.jpg

Wekrbladen 4-8 jarigen, werkbladen 9-12 jarigen