Sirkelslag Kids

voor alle kinderen in groep 6 7 en 8 Heb je zin in een gezellige avond Meld je aan klOp vrijdagavond 19 november doen we weer mee met Sirkelslag KIDS. We spelen in eigen groepen in de Ontmoetingskerk en tegen andere kindergroepen uit heel Nederland. Misschien winnen we de enige echte Sirkelslag KIDS beker!?!

Het thema is: Terug in de toekomst. Stappen jullie met ons in de tijdmachine? Dit jaar gaan we op 19 november namelijk terug naar de start van onze toekomst: het verhaal van de zeven scheppingsdagen. Beleef het scheppingsverhaal door diverse spannende en uitdagende spellen te spelen.
Dit jaar staan we stil bij de chaos waarin alles begon. Het bouwen aan rust en vrede gedurende de schepping. Wat gebeurt er precies in die zeven dagen volgens de Bijbel? En waar komen die zeven dagen vandaan?

Lees meer: Sirkelslag Kids

Nieuw seizoen EigenWijs

eigenwijs 20200703Na de zomervakantie gaat het nieuwe seizoen van kinder- en tienerkoor EigenWijs weer van start! Hou jij van muziek en lijkt het je leuk om met andere kinderen samen te zingen? Kom dan eens langs en zing mee. Het kinderkoor is voor kinderen uit groep 4-8, bij het tienerkoor zingen kinderen die op de middelbare school zitten. Repetities zijn op vrijdagmiddag en we treden regelmatig op.
Op 11 september treden we op bij Podium Westland. Dit is om 16:30 uur bij de bibliotheek. Vanaf 17 september kan je instromen bij beide groepen. Meer informatie? Kijk op www.eigenwijs-naaldwijk.nl of stuur een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jongeren naar Albanië

WhatsApp_Image_2021-07-13_at_11.44.22.jpegZondag 11 juli zijn de toppers van Stichting AHA voor de laatste keer bijeengekomen, voordat zij vertrekken naar Albanië. De leiding heeft van dit moment gebruik gemaakt om over de reis te vertellen en de laatste updates betreft corona te bespreken. Daarnaast hebben de ouders en leiding de gelegenheid gehad om elkaar beter te leren kennen onder genot van een borrel.
Het is lang spannend en onduidelijk geweest of de werkvakantie door kon gaan. Gelukkig lijkt de situatie dit jaar gunstig genoeg en vertrekt de groep van 15 jongeren en 4 leiding aankomende vrijdag naar Eindhoven Airport.

Lees meer: Jongeren naar Albanië

Kinderkring 9 mei "Net als soldaten"

kinderkring20210509.jpg

Wekrbladen 4-8 jarigen, werkbladen 9-12 jarigen

Kinderkring 25 april

De kinderkring gaat vandaag over Jesaja. Hij vertelt over een koning die komt en die alles zal veranderen. De werkbladen, een quiz en een puzzel, die je kunt maken staan hier ook bij.

Cijferpuzzel Quiz


Veel plezier bij de kinderkring!

Kinderkring 2 mei

De kinderkring gaat vandaag over "Gratis eten en drinken".

Kinderkring achtergronden van het onderwerp.


Veel plezier bij de kinderkring!

Kinderkring 16 mei


Veel plezier bij de kinderkring!

Kinderkring 30 mei


Veel plezier bij de kinderkring!