De taarten van Abel

IMG-20221026-WA0011-kl.jpgDeze kinderen hebben met elkaar op woensdag 26 oktober cupcakes versierd. Het was gezellig én attent voor anderen om hen heen! Zo hebben de kinderen vriendjes, buurvrouwen en familie verrast met een versierde cupcake en een kaart met een lieve boodschap!

Lees meer: De taarten van Abel

Uitnodiging Doopcatechese

Doopcatechese_voor_kinderen.pngAan de kinderen en ouders uit groep 5/6 en 7/8,

“Mama, ben ik gedoopt?”, kan zomaar een vraag zijn die je aan je ouders stelt na een doopdienst. Veel kinderen zijn als baby’tje gedoopt. Zelf weet je daar alleen van als er foto’s of verhalen zijn. Nu je groter wordt vraag je je misschien af waarom je gedoopt bent en wat dat betekent.

In het najaar organiseren we opnieuw twee bijeenkomsten voor kinderen over de doop. Ik ontmoet jullie graag op woensdag 2 en 9 november, van 18.30 tot 19.30 uur in de Ontmoetingskerk.
De eerste bijeenkomst gaat vooral over de vraag ‘wat is dopen?’, de tweede over ‘hoe dopen we?’. Ik wil jullie vragen de eerste keer je eigen geboortekaartje mee te nemen!

Tussen de twee bijeenkomsten is op zondag 6 november is er een doopdienst; zo horen en praten we niet alleen over de doop, maar kunnen we de doop ook in praktijk meemaken. In deze doopdienst mogen de kinderen de (eigen) doopkaars aansteken ter herinnering aan hun eigen doop.
U kunt uw kind aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel: 06-12918215.
Ik hoop jullie te mogen verwelkomen!

Ds. Marjan de Vries

Nieuw Kinderkerk!

Nieuw_Kinderkerk.jpgZondag 16 oktober bouwen we het atrium om tot trouwzaal. We gaan met elkaar, ouders en kinderen samen, het verhaal van de Bruiloft te Kana ontdekken.
We gaan dansen, zingen met Eigenwijs, maken en versieren een jurk voor een bruid en een prachtige jas voor de bruidegom. We versieren cupcakes, rennen door de kerk voor een oberrace. En zorgen dat we kunnen toosten met elkaar in mooi versierde glazen.
De meeste kinderen hebben thuis een uitnodiging gehad, maar ook als je die niet hebt gehad ben je van harte welkom!

Lees meer: Nieuw Kinderkerk!

Filmavond en inschrijving werkvakantie 2023!

AHA2023-3.jpgWil je ook mee op werkvakantie naar Albanië 2023? Om te zien hoe een werkvakantie eruit ziet, kan je op zondag 2 oktober de film bekijken van de afgelopen werkvakantie. Enthousiast geworden?? Je kan je op dat moment gelijk inschrijven! Volgend jaar gaan we namelijk een geheel nieuw project aanpakken in Albanië!

Wanneer: 2 oktober 2022 om 19:30 uur
Waar: PAX, Verdilaan 2A Naaldwijk

 

 

Meer info: www.Stichting-aha.nl

Djembé workshop

08.JPGOp 18 september tijdens de startzondag was er een leuke djembé workshop voor de kinderen. Er werd heel goed geoefend, want na ongeveer drie kwartier mochten ze in de dienst laten horen wat ze hadden geleerd. Het klonk goed en aan het eind ontvingen ze een verdiend applaus van alle mensen in de kerk. Daarna ging iedereen 'aan tafel' in kleine kringen om samen de maaltijd te delen.
Kijk hier voor enkele foto's

Open repetities kinder- en tienerkoor EigenWijs

img_5_1662242215270.jpgLijkt het jou ook leuk om te zingen bij ons koor? Hou je van muziek en optreden? Of wil je het een keer uitproberen? Kom dan naar onze open repetities bij het kinderkoor of tienerkoor op vrijdag 9 september!

Bij de open repetitie doen we zangoefeningen of spelletjes en werken we aan een nieuw lied. Meedoen is gratis en vrijblijvend, al is het wel handig ons een mail te sturen, zodat we weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Open repetities kinder- en tienerkoor EigenWijs

Muffins versieren

muffin.jpgJe kunt je nog aanmelden! Op woensdagmiddag 2 maart organiseert Tandem in de Ontmoetingskerk een middag van 14.00-15.30 uur voor kinderen vanaf groep 4. Samen gaan we muffins versieren. Deze geven de kinderen aan een ander als een stukje aandacht aan elkaar! Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., graag opgeven voor zondag 27 februari.

Groetjes, Tandem Jeugdpastoraat.

Kinderkring 2 januari

kk-20220102.jpgVandaag is de eerste zondag van het kalenderjaar 2022. Een nieuw jaar, en dus ook een nieuw begin. In het bijbelverhaal gaat het over het begin van de aarde, hoe is de aarde ontstaan? Kijk naar “het begin” in dit filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=BeYSNCPIpmM. God maakte in de eerste week ook de dieren, hoeveel dieren kan jij opnoemen, nadoen en tekenen?
Wij zijn benieuwd hoeveel dieren jij kan opnoemen, nadoen en/of tekenen!

Heel veel plezier deze week met de kinderkring!