Wij zijn een kerk voor iedereen

Om waar te maken dat wij een kerk voor iedereen zijn brengt in de huidige coronatijd extra uitdagingen met zich mee. We maken daarom meer gebruik van de telefoon en email. Geef daarom uw telefoonnummer en email-adres door.

Vacature predikant

QR_code_wervingsfilmje.pngVoor onze open, gastvrije en vooruitstrevende geloofsgemeenschap zijn we op zoek naar een ervaren predikant (0,7-1,0 fte). Met elkaar willen we door verbinding, inspiratie en aandacht het geloof vormgeven. Scan de QR-code of klik erop voor een kennismaking met de gemeente. Maakt dit je nieuwsgierig, klik voor meer informatie over de vacature op deze link.

Online diensten

Op zondagmorgen 09.30 uur uur is iedereen van harte welkom in de Ontmoetingskerk. Er gelden geen coronamaatregelen meer! De uitzendingen van de kerkdiensten zijn te zien op:

Ontmoetingskerk live Youtube Ontmoetingskerk Kerkomroep

Wijdoenmee