Geslaagde openluchtviering

DSCF3447-kl.jpg De openluchtviering op het scoutingterrein, zondag 20 september, was een goed bezochte en inspirerende bijeenkomst. En het weer was fantastisch! Hoogtepunt was de uitvoering van een djembé sessie door de tieners, die daarvoor een djembé workshop hadden gevolgd. Allemaal voor herhaling vatbaar. Foto's zijn hier te bekijkenDSCF3489-kl.jpg

Groot Westland over geluk

GW-20200212.jpgIn Groot Westland van februari een artikel over o.a. geluk.

Groot Westland over meditatie

In Groot Westland van december een artikel over o.a. over meditatie.

Taakgroep Vieren waardeert haar vrijwilligers

DSC_5134-kl.jpgZondagmiddag 25 augustus 2019 was het een gezellig samen zijn van vrijwilligers in de fraaie tuin van de fam. Wesstein. Taakgroep Vieren houdt zich bezig met het vieren/organiseren van de kerkdiensten in de Ontmoetingskerk.

Lees meer: Taakgroep Vieren waardeert haar vrijwilligers

Groot Westland over Pubquiz en Band Aid 2.0

GW 20190605In Groot Westland van 5 juni een artikel over o.a. over slimme en sportieve fondsenwerving, Pubquiz, Band Aid 2.0 en werkvakantie naar Albanië.