De Rode Loper

de rode loperDe Rode Loper van 2 februari wordt voorbereidt door het bestuur van de kinderkring. We gaan in de viering met LEGO aan de slag om het Bijbelverhaal te verbeelden. Daarvoor hebben we creatieve kinderen nodig die goed kunnen bouwen. Voor alle kinderen is er wat te doen en het beloofd niet saai te worden. Ook de volwassenen gaan op creatieve wijze met het bijbelverhaal aan de slag. Jong en oud is welkom!

Naast de Rode Loper in de kerkzaal is er deze zondag tegelijkertijd dienst in het Atrium. Wees welkom!

Oecumenische viering in de Week van Gebed voor de eenheid van de christenen 2020.

WvGK20-Week-van-Gebed-gebedsboekje-voor-kinderen.pngOp zondag 19 januari 2020 bent u van harte welkom bij de Oecumenische viering in de Adrianuskerk, aanvang 10.00 uur. Wereldwijd vieren wij onze verbondenheid als christenen en bidden voor elkaar. Het thema is: ”Buitengewoon”. De centrale Bijbeltekst voor de gebedsweek is : “Zij waren buitengewoon vriendelijk voor ons” komt uit Handelingen 27 en 28. Hierin lezen wij hoe Paulus en zijn reisgenoten schipbreuk lijden op Malta en daar met buitengewone vriendelijkheid opgevangen worden. Dit mag ons inspireren.

In de dienst gaan voor: Ds. C. van der Meij en Pastoor J. Steenvoorden. Muzikale medewerking is er door het parochiekoor Cantemus Domino en organist Jeroen de Ridder. Voor de kinderen is er Kinderwoorddienst. De collecte is bestemd voor de Oecumene. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting bij de koffie of thee. Wij hopen op een mooi samenzijn!

De Raad van Kerken Naaldwijk

Top 2000 kerkdienst

top2000-2019.jpgOp zondag 29 december vindt om 11.30 de derde Top 2000 Kerkdienst in de Ontmoetingskerk plaats. De eerste twee diensten waren zeer succesvol in een bomvolle kerk en daarom is er een vervolg aan gegeven! De Top 2000 band zal samen met het koor FOcalicious een twaalftal nummers ten gehore brengen rondom het thema ‘Grenzen en Dromen’.

Lees meer: Top 2000 kerkdienst

Eerste Kerstdag

kerststalDienst van 9.00 uur

Een feestelijke vroege viering van Kerstmorgen met prachtige Kerstliederen en mooie muziek. Het gemeentekoor doet mee deze viering, onder leiding van Ina Kok. Naast Henk Vahrmeijer (orgel) is er ook medewerking van Esther Troost (klarinet), Lisan Broekman (piano) en Margreth van der Lugt (dwarsfluit). We hopen de vreugde om het feest van Jezus‘ geboorte zo volop met elkaar te beleven en te vieren.

Lees meer: Eerste Kerstdag