Kerkdienst op 21 juni vanuit de toren van de Oude Kerk

Bas_de_Vroome_beiaardier.jpgVanaf half maart zijn er geen kerkdiensten meer geweest, alleen internetuitzendingen zonder publiek. Op de eerste zondag van de zomer zal er na ruim drie maanden weer een kerkdienst gehouden worden in de Oude Kerk van Naaldwijk, of beter geformuleerd, vanuit de toren van de Oude Kerk. Net als in 2016 staat er op deze zondagavond een VesperPlus gepland met beiaardier Bas de Vroome. De muziek wordt door hem verzorgd op het carillon in de toren van de Oude Kerk.

Lees meer: Kerkdienst op 21 juni vanuit de toren van de Oude Kerk

Oecumenische viering met Pinksteren via internet

oecumenisch-viering.jpgOp 31 mei vieren wij dit jaar Pinksteren. Dit jaar was gepland om dit als kerken samen te vieren en wel in de open lucht op het Wilhelminaplein. Maar door alle beperkende maatregelen om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan kan die openluchtviering dit jaar niet doorgaan. Toch gaan we dit samen vieren en iedereen kan hiervan meegenieten omdat het, met beeld, wordt uitgezonden via internet: Facebook en Kerkomroep.

Lees meer: Oecumenische viering met Pinksteren via internet

Kerkdienst zondag zonder publiek via internet te volgen

tn_030.JPGZondagmorgen is er geen kerkdienst in de Ontmoetingskerk. Maar via de livestream kun je meeluisteren en meekijken naar een viering zonder publiek vanuit de Ontmoetingskerk. Dat kan via onze reguliere internetuitzending bij www.kerkomroep.nl. Mogelijk zal dat kanaal zondagmorgen overbelast raken en is het alleen mogelijk om mee te luisteren en niet om mee te kijken. Daarom zenden we ook uit via een tweede kanaal: via ons Facebookaccount www.facebook.com/pgnaaldwijk. We gaan live via Facebook!

14 maart 2020

Goede Vrijdagviering met muziek uit ‘The Passion’

passion.jpgDe Goede Vrijdagviering zal dit jaar anders worden dan andere jaren. Dit jaar geen klassieke liederen maar vooral nummers uit de popmuziek, net als bij ‘The Passion’. Tegelijk doen we in de Goede Vrijdagviering precies hetzelfde als andere jaren: we vertellen het verhaal van het lijden en sterven van Jezus, omlijst door muziek.

Lees meer: Goede Vrijdagviering met muziek uit ‘The Passion’