Juniorkerst

kerststalOok met Juniorkerk zullen we het kerstfeest vieren op 20 december. Dus schrijf die datum alvast in je agenda. Juniorkerk is een viering voor kinderen van 0-6 jaar en hun ouders. We starten om 11.30u met de viering die ongeveer 20 minuten duurt. Er is altijd wat te zien, te luisteren, te beleven voor de kinderen. Welkom! Meer informatie volgt t.z.t.
Jacoline de Zeeuw, Peter Moor, Pieter van Dalen, Suzanne Mensch en Marjan de Vries

Gezinszondag in de Ontmoetingskerk

start_gezinszondag.png11 oktober is het zover: de gezinszondag gaat van start. Voor alle kinderen en tieners van 0-16 jaar is er wat te beleven. En natuurlijk is er voor de rest van de mensen in de kerkzaal ook een mooie kerkdienst. Trommel je vrienden op voor de eerste editie van Basics (groep 7 en 8), Search en Schakeltje (13-16 jaar) dit seizoen! Let op: het is dus niet op 18 oktober, maar op 11 oktober! Je bent welkom! De leiding van Basics, Schakeltje en Search

Rode Loper

appel.pngDe appel met een hap eruit kennen wij als het logo van een grote multinational. De appel kennen we ook als de verboden vrucht uit het paradijs, waaruit een hap genomen werd. De Bijbel vertelt nergens dat het een appel was, maar goed, de ‘vrucht’ in het Bijbelverhaal is in de volksmond een appel geworden. En dan gaat het mis, als de mens de grens overschrijdt die God hen gesteld heeft, zo vertelt het verhaal. Het is het verhaal van de schepping en hoe je daar mee omgaat. Het is het verhaal van alle tijden. Als je de boel leefbaar wilt houden, tot hoever ga je dan, kun je gaan, wil je gaan? Is er een grens die je wilt respecteren of kunnen we grenzeloos onze gang gaan?

Lees meer: Rode Loper

Vrijwilligers gevraagd voor de startzondag!

startzondagWe hebben voor de zaterdag en de zondag rond de openluchtviering vrijwilligers nodig die helpen met het vervoer van spullen (zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur) naar het scoutingterrein en het inrichten van het terrein, mensen coronaproof ontvangen, opruimen en schoonmaken (zondagmorgen vanaf 8.00 uur). Westland zit vol met doeners, hoor je altijd. Dit is je kans! Opgeven bij Carel van der Meij (0174 786201, 06 18057070 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Lees meer: Vrijwilligers gevraagd voor de startzondag!