Let op! Aanvangstijd op 30 juni wordt 10.00 uur!

tienuur.jpgOp zondagmorgen 30 juni verwelkomen we in de Ontmoetingskerk gasten uit het Westerhonk. Om die reden wordt de aanvangstijd een half uur verschoven, van half tien naar tien uur. Let op, dit staat in het kerkblad Eén niet goed vermeld!

 

‘Hallo…contact!?’: Ik ga op reis en ik neem mee

Koffer netjes klOp zondagmorgen 23 juni is er weer een ‘Hallo…contact!?’ viering in de Ontmoetingskerk. Met dit keer als thema: Ik ga op reis en ik neem mee. We willen met elkaar stilstaan bij de komende vakantieperiode. De vraag die we bedacht hebben is: Sturen we God op vakantie of gaat God mee op vakantie? M.a.w. doen we iets aan geloof, spiritualiteit o.i.d. in die vrije periode? Of juist niet? En waarom doen we het zo? Genoeg om over na te denken. Welkom vanaf 9.15 uur met koffie. De viering in de Rank start om 9.30 uur.
Betty, Jeannette, Lettie, Eibert

VesperPlus met gregoriaanse muziek

gregorianBKIn de Oude Kerk in Naaldwijk is er op zondagavond 16 juni a.s., aanvang 19.00 uur, weer een VesperPlus, een bijzondere vesperviering met een speciale kunstzinnige invulling.
Deze keer staat de vesper in het teken van de gregoriaanse muziek.

Lees meer: VesperPlus met gregoriaanse muziek

Rode Loper overstapdienst – Let’s go!

de rode loperOnze kinderen van groep 8 gaan na de zomervakantie naar de middelbare school. En van de kinderkring naar ’t Schakeltje. Samen met hen willen we in de Rode Loper van juli hier aandacht aan geven. Je hoeft natuurlijk niet in groep 8 te zitten om ooit te hebben ontdekt dat je vertrouwen nodig hebt als je stappen wil maken. In het begin het vertrouwen van iemand die voor je uit loopt en later zelfvertrouwen.

Lees meer: Rode Loper overstapdienst – Let’s go!