Naaldwijk Zingt……A Festival Of Lessons And Carols

Festival of Lessons and CarolsDe werkgroep ‘Naaldwijk Zingt’ heeft voor zondagavond 8 december a.s. weer een zangavond in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein op het programma staan. Deze ‘Naaldwijk Zingt’ staat in het teken van Advent en heeft de vorm gekregen van een Engels ‘Festival of Lessons and Carols’, waarbij lezingen en liederen elkaar afwisselen. De Cantorij van de Oude Kerk met Gerard Bal als dirigent verleent haar medewerking, terwijl Gerard Bal tevens zowel het grote orgel als het kistorgel in de Oude Kerk zal bespelen bij de begeleiding. Ook verleent de fluitiste Lia Bal haar medewerking.

Lees meer: Naaldwijk Zingt……A Festival Of Lessons And Carols

Rode Loper: Veilig (t)huis

logo De Rode LoperPleegzorg_Wat-is-pleegzorg-1200x520.jpgOp deze zondag begint de tijd van Advent. Het thema van de zondagen van Advent en Kerst is dit jaar ‘Volg de ster!’

De Rode Loper heeft als thema meegekregen: Veilig (t)huis – over pleegzorg. Deze kerkdienst hebben we voorbereid met een aantal mensen die pleegouder zijn. Zij zullen iets laten horen over de mogelijkheden en vertellen over hun ervaringen. Er is nog veel meer. Als Bijbelverhaal horen we van Mozes in het biezen mandje. Zijn eigen ouders kunnen hem niet opvoeden. Die kunnen hem geen veilig (t)huis bieden. Een ander neemt dat over. Dat brengt verdriet met zich mee, maar biedt ook een nieuwe toekomst. Er is een gedicht en er klinkt muziek. De band zorgt weer voor de muziek. Welkom!

VesperPlus: Engelse muziek

Paul_Valk_foto.jpgZondagavond 17 november is er in de Oude Kerk weer een VesperPlus. Net als voorgaande jaren zingt een projectkoor met Paul Valk als dirigent en pianist prachtige muziek! Dit keer uit de Engelse school: muziek van o.a. John Rutter. Ook is er samenzang met mooie Engelse muziek met Nederlandse liedteksten. De moeite zeker waard! Aanvang 19.00 uur.