Kerkelijk bureau

De ledenadministratie en de interne informatievoorziening van onze Protestantse gemeente Naaldwijk wordt verzorgd door het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij het Kerkelijk Bureau kunt u terecht voor het aanvragen van doopbewijzen, het opgeven van geboorte, huwelijk, verhuizing en kennisgeving van overlijden. Let op: aanvraag van doopbediening en trouwviering,  geschiedt bij betreffende predikant. Daarnaast verzorgt het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. informatie aan de predikanten, diverse groepen ambtsdragers, wijkteams en de diverse taakgroepen en commissies binnen onze gemeente.

Contactpersonen zijn: Ria Boon (tel. 622425) en Aad Vermeer (tel. 624513).

Op deze website vindt u een mutatieformulier voor het Kerkelijk Bureau. Dit mutatieformulier kunt u downloaden, invullen opslaan en dan versturen aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verstuurt u liever geen persoonlijke gegevens via internet dan kunt u het mutatieformulier downloaden, invullen, afgedrukken en deponeren in de brievenbus van de Ontmoetingskerk: Anjerlaan 47.

Persoonlijk afgeven kan ook: graag na telefonische afspraak bij Ria Boon, Dreeslaan 73, tel. 622425.

Uitschrijven kan via het mutatieformulier. E-mail dit ingevuld naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met Aad Vermeer.

Verzoeken om adresgegevens en adresstickers etc. graag op tijd voorbespreken/aanvragen via het mailadres van het Kerkelijk Bureau of telefonisch met Ria Boon.