De Ontmoetingskerk gaat dicht, maar wél aandacht, inspiratie en verbinding!

De maatregelen in verband met het coronavirus hebben een enorme impact. Iedereen moet zich terugtrekken om te voorkomen dat het virus zich nog sneller verspreid. Dat vraagt veel van mensen.
Voor ons als kerkgemeenschap gaat het in tegen alles waar we voor staan. Onze visie vatten we samen in drie woorden: aandacht, inspiratie en verbinding. Hoe kunnen we daar inhoud aan geven als we het sociale leven stil moeten leggen?

Aandacht willen we graag blijven geven, maar we zullen dat anders doen. De pastoraal medewerkers en contactpersonen zullen telefonisch contact leggen met de mensen die zij bezoeken. In dit gesprek zullen zij ook vragen of deze mensen het redden, zowel geestelijk, lichamelijk als praktisch.

Lees meer: De Ontmoetingskerk gaat dicht, maar wél aandacht, inspiratie en verbinding!