Basics - catechese voor groep 7 en 8!

Basics_poster_2020-2021.jpgIn oktober 2020 gaan we alweer aan het 11e seizoen beginnen van de basiscatechese voor groep 7 en 8. De eerste jaren waren in ieder geval zeer geslaagd en natuurlijk maken we er het komende seizoen ook weer een feestje van!! BASICS vindt plaats op zondagmorgen tijdens de kerkdienst. De derde zondag van de maand (er is dan geen kinderkring voor deze leeftijdsgroep). Alle kinderen van groep 7 en 8 zijn welkom in de chillruimte van de Ontmoetingskerk. Op interactieve en creatieve wijze willen we de kinderen iets leren over de ‘BASICS’ van het christelijke geloof. Jij komt toch ook?

De catechese wordt gegeven door Erik Heijs, Corrine Lievaart en Astrid van Nobelen.