‘t Schakeltje en Se@rch

schakeltje-search.jpg.jpegVoor de jeugd in de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs is er ‘t Schakeltje. De iets oudere jeugd uit de 3e en 4e klas tot 16 jaar kan terecht bij Se@rch.

Beide groepen komen eens in de maand bij elkaar. Na een gezamenlijke opening gaan de beide groepen aan de slag met hetzelfde thema. Er wordt rekening gehouden met de belevingswereld van beide leeftijdsgroepen. Door afwisselende activiteiten, waarbij we gebruik maken van spel, muziek, creativiteit en film, zal het programma steeds anders zijn. Op een luchtige manier gaan we zo het gesprek over geloof, normen en waarden, actualiteiten en de sociale omgang aan.

Contact
Via een app-groep houden we contact met de jeugd die al eerder op een bijeenkomst zijn geweest.
Wil je een indruk krijgen van wat 't Schakeltje allemaal doet? Dat kan, via social media als Twitter en Instagram. Zoek dan op --> @het_schakeltje

Het team van ‘t Schakeltje (Aike, Marlies en Sandra) is te bereiken via mail.
Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan er contact opgenomen worden met het team van Se@rch (Andre, Esther, Jenny en Wouter)  .

Data
Eens in de maand komen de jeugdgroepen tijdens de kerkdienst bij elkaar. Voor dit seizoen staan de volgende data gepland:

  • 11 oktober, 15 november, 20 december, 17 januari, 21 februari, 21 maart om 10.00 uur
  • 18 april en 16 mei om 9.30 uur.

In juni hebben we een afsluitende bijeenkomst. Deze datum ligt nog niet vast.