Clubs (groep 6 basisonderwijs t/m 4e klas voortgezet onderwijs)

Bij de Protestante gemeente Naaldwijk horen ook de jeugdclubs. Bij de clubs komen kinderen van diverse leeftijden samen om allerlei gezellige dingen te doen met elkaar. De clubs worden gegeven in de Binnenhaven of in Pax.

Er zijn clubs voor jongens en meisjes vanaf negen jaar (groep 6) tot en met jeugd 16 jaar (vierde klas voortgezet onderwijs). Tot en met veertien jaar zijn de clubs gescheiden. De laatste twee jaar, op de brugclub, is er sprake van een gemengde club. Hoe laat, waar en wanneer?

Oudervereniging jeugdclubs

Het ouderbestuur heeft als taak om de hoofdleiding, kampleiding en de leidinggevende van de protestantse jeugdclubs, zoveel mogelijk te ondersteunen en te begeleiden.
Ook zorgt het ouderbestuur voor de financiële administratie van deze jeugdclubs.
Verder zal het ouderbestuur er toezicht op houden dat het karakter van "club geven" aan de jeugd behouden blijft. Het geven van club heeft nog steeds de insteek om de jeugd betrokken te houden bij de kerk, met een benadering van normen en waarden naar onze geloofsovertuiging. De clubavonden mogen nimmer het karakter krijgen van een leuke hobby- en knutselclub voor de jeugd. Hiervoor heeft het ouderbestuur de taak om dit te voorkomen.

De clubavonden worden dit seizoen gegeven in de locaties van de Binnenhaven en Pax. In dit seizoen draaien we met 9 groepen kinderen, opgedeeld naar leeftijd en jongens en meisjes groepen.

Contactpersoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.