Vierde Naaldwijkse Top 2000 kerkdienst met Westlandse musici nu streaming!

De band liggend

Op zondag 27 december wordt om 19.30 de vierde Top 2000 dienst uitgezonden vanuit de Ontmoetingskerk in Naaldwijk. De drie eerdere uitvoeringen waren zeer succesvol in een bomvolle kerk, maar vol kan nu even niet. Dus wordt er een online live-streaming vervolg aan gegeven! De Top 2000 band zal samen een tiental nummers ten gehore brengen rondom het thema ‘Out of the Box’. We zitten in deze coronatijd meer in ons eigen hokje dan we willen. Laten we er uit komen!
Deze kerkdienst haakt aan bij de traditionele Top 2000 van NPO Radio 2. In de Top 2000 staan veel nummers met inhoud: nummers die emoties teweegbrengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Dit komt allemaal terug in de dienst. De nummers zijn uitgezocht rond het genoemde thema. Dominee Eibert Kok zal de nummers inleiden en aan elkaar verbinden.
De Top 2000 band is licht gewijzigd ten opzichte van vorig jaar en bestaat dit keer uit Tine van Baalen en Mick Willemsen (zang), Dick van der Kaaij (toetsen), Jasper van Baalen en Rob Hazelaar (gitaar), Marjan Mensert (basgitaar), Ada Penning (saxofoon) en Louis van Leeuwen (drums). Het licht en geluid en de stream worden verzorgd door Erik Koppert en Peter Hordijk samen met het team van de kerk.

Lees meer: Vierde Naaldwijkse Top 2000 kerkdienst met Westlandse musici nu streaming!

Juniorkerst

kerststalOok met Juniorkerk zullen we het kerstfeest vieren op 20 december. Dus schrijf die datum alvast in je agenda. Juniorkerk is een viering voor kinderen van 0-6 jaar en hun ouders. We starten om 11.30u met de viering die ongeveer 20 minuten duurt. Er is altijd wat te zien, te luisteren, te beleven voor de kinderen. Welkom! Meer informatie volgt t.z.t.
Jacoline de Zeeuw, Peter Moor, Pieter van Dalen, Suzanne Mensch en Marjan de Vries

Gezinszondag in de Ontmoetingskerk

start_gezinszondag.png11 oktober is het zover: de gezinszondag gaat van start. Voor alle kinderen en tieners van 0-16 jaar is er wat te beleven. En natuurlijk is er voor de rest van de mensen in de kerkzaal ook een mooie kerkdienst. Trommel je vrienden op voor de eerste editie van Basics (groep 7 en 8), Search en Schakeltje (13-16 jaar) dit seizoen! Let op: het is dus niet op 18 oktober, maar op 11 oktober! Je bent welkom! De leiding van Basics, Schakeltje en Search

Rode Loper

appel.pngDe appel met een hap eruit kennen wij als het logo van een grote multinational. De appel kennen we ook als de verboden vrucht uit het paradijs, waaruit een hap genomen werd. De Bijbel vertelt nergens dat het een appel was, maar goed, de ‘vrucht’ in het Bijbelverhaal is in de volksmond een appel geworden. En dan gaat het mis, als de mens de grens overschrijdt die God hen gesteld heeft, zo vertelt het verhaal. Het is het verhaal van de schepping en hoe je daar mee omgaat. Het is het verhaal van alle tijden. Als je de boel leefbaar wilt houden, tot hoever ga je dan, kun je gaan, wil je gaan? Is er een grens die je wilt respecteren of kunnen we grenzeloos onze gang gaan?

Lees meer: Rode Loper