Oecumenische viering in de Adrianuskerk

lichtinhetduister-wit.jpgOp zondag 16 januari vieren we samen met de Oude Kerkgemeente en de parochie rond de Adrianuskerk de startviering van de week van gebed voor eenheid van christenen, aanvang 10 uur. Thema van de dienst is Licht in het duister. Voorgangers zijn Neeltje Reijnders van de Oude Kerk en Pastoor Jaap Steenvoorden van de Adrianusparochie en Marjan de Vries.  Er is geen kinderopvang/- kindernevendienst en ook geen koffie drinken na afloop. Er mogen maar 50 personen deze dienst bijwonen. Daarom reserveren verplicht via www.rkwestland.nl/naaldwijk. Daar vind je een knop – reserveren bezoek weekendviering. Je klikt dan door naar de betreffende viering. Dit kan vanaf zondag 9 januari a s vanaf 12. Bij het naar de zitplaats lopen is een mondkapje verplicht. Er is ook de mogelijkheid deze dienst online te volgen:

Kerst, oudjaar en nieuwjaar diensten

kerst2021.jpgVanwege corona worden alle diensten online uitgezonden

• Vrijdagavond 24 december 20.00 uur Kerstavond.
    Voorganger ds. Marjan de Vries. Met muziekgroep Sanne Kleis.
    Thema: De overvraagde herbergier.
  • Zaterdagmorgen 25 december 10.00 uur Kerstmorgen.
    Voorganger ds. Sietske van der Hoek. Met gospelkoor Chosen.
    Thema: De rafelrandjes van Kerst.
    Kinderkring: Kijk en luister naar Kinderkring Kerst 2021
  • Zondagmorgen 26 december 10.00 uur Tweede Kerstdag.
    Voorganger ds. Carel van der Meij.
    Thema: Dromen over Kerst.
  • Vrijdagavond 31 december 19.30 uur Oudejaarsavond
    Voorganger ds. Neeltje Reijnders.
  • Zaterdagmorgen 1 januari 10.30 uur. Nieuwjaarsmorgen. Ochtendgebed.
    Voorganger ds. Carel van der Meij
  • Zondagmorgen 2 januari 10.00 uur
    Voorganger ds. Sietske van der Hoek.

De diensten zijn te volgen via Kerkomroep en Youtube en

‘Net ff anders’ op 5 december

211205_flyer_v2.pptx.jpgNa de aftrap met zanger-gitarist-spreker Rokus Maasland is het tijd voor de tweede ‘Net ff anders’ op zondag 5 december om 10.00 uur. Gastspreker is Pieter van Velden uit onze gemeente.

Het thema is ‘bijna dood’, naar aanleiding van de medische situatie van Pieter eind 2019. Door complicaties na een hartoperatie verbleef hij zes weken op de IC en had in die periode een zogenoemde bijna-doodervaring. Hierover, en over wat dit nu voor hem betekent, vertelt hij tijdens deze dienst.

Net ff anders: Eerste dienst met zanger-gitarist / gastspreker

net-ff-anders-Logo-kl.jpgA.s. zondag 3 oktober vindt de eerste ‘Net ff anders’ plaats. Deze diensten komen in de plaats van de Rode Loper en zijn …….. inderdaad: net even anders. Voor de eerste dienst hebben we een gastspreker uitgenodigd die tevens muzikant is: Rokus Maasland. Of eigenlijk andersom, want Rokus is in de eerste plaats muzikant. Hij zingt en speelt in The Bowery. We laten hem in deze dienst echter ook graag aan het woord want hij heeft een verhaal te vertellen.

Lees meer: Net ff anders: Eerste dienst met zanger-gitarist / gastspreker