Net ff anders 2022-2023

Net_ff_anders_2022-2023-1.jpgNet_ff_anders_2022-2023-2.jpg

Het gaat er weer ´Net ff anders´ aan toe op 2 oktober

net ff anders Logo klVerhalen van gastsprekers of bijzondere thema’s zullen ook dit seizoen centraal staan in ‘Net ff anders’. Die vinden om de twee maanden plaats op de eerste zondag van de maand. De eerste is op 2 oktober om 10.00 uur. Dan is Pieter-Jan Rodenburg onze gast. Hij is voorganger van de christelijke woongemeenschap Taste! in Delft.

Lees meer: Het gaat er weer ´Net ff anders´ aan toe op 2 oktober

Aan tafel!

tn_18_Knipsel.JPGZondag 18 september vierden we met elkaar startzondag. In plaats van een viering buiten op het gras vonden we een droge plek onder het dak van de Ontmoetingskerk. Voor de kinderen was er een djembé workshop en in de grote zaal zongen we met de band LYF mooie liederen en luisterden we naar verhaal en uitleg van Lucas 9: 10-17, over het delen van brood en vis tijdens de maaltijd.

Lees meer: Aan tafel!

Vespers

Vespers.jpg

Op zondagavond om 19.00 uur is er meestal een korte kerkdienst in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Zo’n dienst noemt men ook wel: avondgebed of VESPER. Een kort moment van bezinning, van stilte, gebed en muziek. Altijd komt er één van de psalmen in min of meer uitgebreide vorm in voor. In het seizoen 2022-2023 krijgen een aantal van die vespers iets bijzonders mee…

Alle datums en tijden van de vespers zijn hier te vinden.