Net ff anders: Eerste dienst met zanger-gitarist / gastspreker

net-ff-anders-Logo-kl.jpgA.s. zondag 3 oktober vindt de eerste ‘Net ff anders’ plaats. Deze diensten komen in de plaats van de Rode Loper en zijn …….. inderdaad: net even anders. Voor de eerste dienst hebben we een gastspreker uitgenodigd die tevens muzikant is: Rokus Maasland. Of eigenlijk andersom, want Rokus is in de eerste plaats muzikant. Hij zingt en speelt in The Bowery. We laten hem in deze dienst echter ook graag aan het woord want hij heeft een verhaal te vertellen.

Lees meer: Net ff anders: Eerste dienst met zanger-gitarist / gastspreker

Bijzondere dienst 26 september 2021

ontmoet-groet.pngJAAA, we mogen weer beginnen met de “BIJZONDERE DIENSTEN” in de Oude Kerk!! Geweldig om weer een gastpredikant uit te nodigen en een koor.
26 september as. zingt het American Church Choir uit den Haag. Voor de dienst begint verwelkomen zij jullie/u op het Wilhelminaplein.
Ze zullen prachtige liederen ten gehore brengen.
Het thema van deze dienst is: “MEET AND GREET”. We zijn zo blij dat we elkaar weer kunnen ontmoeten en groeten.
U, jullie, zijn van harte welkom in deze dienst waarin ds. Lennart van Berkel uit de Lier voorgaat.
Tot dan!!!!

Liederen over Abraham met Antoine Oomen

zw-antoine.jpgOp zondag 19 september om 16.00 uur klinken in de Oude Kerk van Naaldwijk liederen over het leven van aardsvader Abraham. De teksten zijn van Huub Oosterhuis en de muziek van Antoine Oomen.
Al vele jaren komt de componist met ‘zijn’ koor naar Naaldwijk voor een meezingconcert. Vanwege de pandemie kon dat niet. De liederen maken deel uit van de Abrahamcyclus, speciaal voor de coronatijd geschreven.
Uitvoerenden zullen zijn: Heleen Oomen (mezzosopraan), Mark Walter (bariton), Antoine Oomen (vleugel) en Alex van Heusden (gesproken woord).
De toegang is gratis.