Op zoek naar de engel van hoop

reflexxion.jpgZondagavond 26 juni organiseert de Commissie Bijzondere Diensten een avonddienst in de Oude Kerk. Hierin gaat voor dominee Piet Schelling uit Monster.
Het thema van deze dienst is “Op zoek naar de engel van de hoop”. We kennen vast allemaal wel het gevoel dat we een engeltje op onze schouder hebben zitten. Of dat je op het juiste moment de juiste persoon tegenkomt. Maar misschien ben jij ook wel eens die engel geweest of kan je een engel voor iemand zijn. Muzikale medewerking in deze avonddienst wordt verleend door gospelkoor Reflexxion uit Giessenburg. Zij zingen onder leiding van Marcel van der Poel, Engelstalige Gospels. Soms kan één mooi lied of alleen maar één zin, voelen als een engel op je schouder die je weer op weg helpt.
Wij verwelkomen u graag om 19.00 uur, in de Oude Kerk.

Oecumenische Pinksterviering in Adrianuskerk

oecumenisch vieringU wordt allen, jong en oud, van harte uitgenodigd voor de oecumenische Pinksterviering die zondag 5 juni aanstaande plaatsvindt vanwege de verwachte weer in de Adrianuskerk. De viering begint om 10.30 uur. Het thema van de viering is: ‘De vruchten van de Geest’.

Lees meer: Oecumenische Pinksterviering in Adrianuskerk

Oecumenische viering in de Adrianuskerk

lichtinhetduister-wit.jpgOp zondag 16 januari vieren we samen met de Oude Kerkgemeente en de parochie rond de Adrianuskerk de startviering van de week van gebed voor eenheid van christenen, aanvang 10 uur. Thema van de dienst is Licht in het duister. Voorgangers zijn Neeltje Reijnders van de Oude Kerk en Pastoor Jaap Steenvoorden van de Adrianusparochie en Marjan de Vries.  Er is geen kinderopvang/- kindernevendienst en ook geen koffie drinken na afloop. Er mogen maar 50 personen deze dienst bijwonen. Daarom reserveren verplicht via www.rkwestland.nl/naaldwijk. Daar vind je een knop – reserveren bezoek weekendviering. Je klikt dan door naar de betreffende viering. Dit kan vanaf zondag 9 januari a s vanaf 12. Bij het naar de zitplaats lopen is een mondkapje verplicht. Er is ook de mogelijkheid deze dienst online te volgen:

Kerst, oudjaar en nieuwjaar diensten

kerst2021.jpgVanwege corona worden alle diensten online uitgezonden

• Vrijdagavond 24 december 20.00 uur Kerstavond.
    Voorganger ds. Marjan de Vries. Met muziekgroep Sanne Kleis.
    Thema: De overvraagde herbergier.
  • Zaterdagmorgen 25 december 10.00 uur Kerstmorgen.
    Voorganger ds. Sietske van der Hoek. Met gospelkoor Chosen.
    Thema: De rafelrandjes van Kerst.
    Kinderkring: Kijk en luister naar Kinderkring Kerst 2021
  • Zondagmorgen 26 december 10.00 uur Tweede Kerstdag.
    Voorganger ds. Carel van der Meij.
    Thema: Dromen over Kerst.
  • Vrijdagavond 31 december 19.30 uur Oudejaarsavond
    Voorganger ds. Neeltje Reijnders.
  • Zaterdagmorgen 1 januari 10.30 uur. Nieuwjaarsmorgen. Ochtendgebed.
    Voorganger ds. Carel van der Meij
  • Zondagmorgen 2 januari 10.00 uur
    Voorganger ds. Sietske van der Hoek.

De diensten zijn te volgen via Kerkomroep en Youtube en