Kerkelijk bureau

De ledenadministratie en de interne informatievoorziening van onze Protestantse gemeente Naaldwijk wordt verzorgd door het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij het Kerkelijk Bureau kunt u terecht voor het aanvragen van doopbewijzen, het opgeven van geboorte, huwelijk, verhuizing en kennisgeving van overlijden. Let op: aanvraag van doopbediening en trouwviering,  geschiedt bij betreffende predikant. Daarnaast verzorgt het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. informatie aan de predikanten, diverse groepen ambtsdragers, wijkteams en de diverse taakgroepen en commissies binnen onze gemeente.

Contactpersonen zijn: Marja Prins (tel. 620401) en Aad Vermeer (tel. 624513).

Wilt u een verandering doorgeven aan het kerkelijk Bureau dan kan dat via verschillende mutatieformulieren die te downloaden zijn via onderstaande links:

De formulieren kunt u daarna invullen, opslaan en dan versturen aan het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verstuurt u liever geen persoonlijke gegevens via internet dan kunt u het formulier afdrukken en deponeren in de brievenbus van de Ontmoetingskerk: Anjerlaan 47, 2671 KH Naaldwijk.

Persoonlijk afgeven kan ook: graag na telefonische afspraak bij Marja Prins tel. 620401.

Verzoeken om adresgegevens en adresstickers etc. graag op tijd voorbespreken/aanvragen via het mailadres van het Kerkelijk Bureau of telefonisch met Marja Prins.

Hebt niet kunnen vinden wat u zoekt of is iets nog niet duidelijk, neem contact op met Aad Vermeer (tel. 624513).