header image

zomerkring2023.jpgEen goed zomergebruik hier in Naaldwijk is het, om de Zomerkring te houden. Niet iedereen kan en wil weg in de zomer en dan kan het zomaar wel eens eenzaam worden als anderen wel vertrekken. Of er is behoefte om nog eens even met iets substantieels bezig te zijn, ook in de zomer. En dan is een samenkomst over een interessant onderwerp zeker welkom. Het is ook voor de voorgangers heel erg leuk om te doen.

De data van de bijeenkomsten van de Zomerkring van dit jaar zijn:

Woensdag 12 juli met ds. Sietske van der Hoek
Het gaat over uw lievelingsplant of -bloem. Neem die mee als dat lukt, en daarna wordt er onder andere gekeken of er een bijbelse tegenhanger van bestaat. Vaak hebben planten en bloemen een bijzondere betekenis.

Woensdag 26 juli met ds. Magda Hazeleger
We kijken naar een paar beroemde ikonen en na deze ochtend weet en ziet u meer in deze afbeeldingen dan u waarschijnlijk verwacht.

Woensdag 16 augustus: ds. Neeltje Reijnders
Thema ‘Maak kennis met Koertje’. Zij is al bijna drie jaar bezig om Koertje in beeld en woord tot leven te wekken. Koertje is een meisje met blonde krullen en een rood petje op haar hoofd en ze heeft een neus voor wat er leeft bij mensen, dieren en fabelwezens. Altijd staat ze open voor gesprek en vaak is God de derde daarin. Dit is uw kans om de schilderijen te zien en de bijpassende verhalen te horen.

Alle ontmoetingen zijn om 9.30 uur in de Oude Kerk